ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ MULTIPART Α.Ε. ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ

19/03/2014

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2014 πραγματοποιήσαμε συνέδρια πελατών σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Τα συνέδρια που έγιναν σε Αθήνα-Πάτρα-Ηράκλειο-Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη παρακολούθησαν 200 πελάτες της εταιρείας. Στις ημερίδες έγινε παρουσίαση νέων προϊόντων από τους χορηγούς της εκδήλωσης Valeo και Cosan (Comma). Στις ημερίδες εκτός από τα νέα είδη και τον τρόπο με τον οποίο η Multipart προωθεί τα προϊόντα της στην αγορά (Marketing) αναλύθηκαν οι τάσεις τις αγοράς, οι πρακτικές με τις οποίες η Multipart αντιμετώπισε την κρίση των τελευταίων ετών ενώ συζητήθηκαν και άλλα θέματα ενδιαφέροντος κλάδου. Η παρουσίαση των προϊόντων της Valeo έγινε από τον κκ Arnaud Malherbe που είναι υπεύθυνος περιοχής Ελλάδος Κύπρου και Βαλκανίων. Η παρουσίαση της Comma και του Marketing έγινε από τον κκ Γιάννη Σκανδάλη, Υπεύθυνο Marketing . Η ανάλυση της αγοράς έγινε από τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας μας κκ Πέτρο Συφαλάκη, ενώ η εμπορική πολιτική της αναπτύχθηκε από τον Εμπορικό Διευθυντή κκ Γιάννη Καραμήτρο, η εκδήλωση έκλεισε με μια αναφορά στις προκλήσεις της αγοράς που έγινε από τον Πρόεδρο της εταιρείας κκ Γιάννη Κοντέλλη. Η κάθε ημέρα έκλεισε με ένα όμορφο δείπνο με του πελάτες μας.

Αθήνα - Θεσσαλονίκη 27 & 28 Μαρτίου 2013 Σεμινάρια DENSO

27/03/2013

Στις 27 και 28 Μαρτίου 2013 έγινε εκπαίδευση των στελεχών πωλήσεων και marketing της Multipart στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη αντίστοιχα. Η εκπαίδευση αφορούσε στα προϊόντα που διαθέτει η Denso στο After Market και έγινε από τον κύριο Μάριο Γερογιάννη, assistant manager, After Market products, Denso International EUROPE παρουσία και του κ Γιάννη Φρονιμάκη υπευθύνου της Denso στην Ελλάδα. O κύριος Γερογιάννης παρουσίασε τις υφιστάμενες λύσεις της Denso στον τομέα του After Market καθώς και νέες λύσεις που έχουν ή πρόκειται να παρουσιαστούν στο πολύ σύντομο μέλλον. Στην εκπαίδευση έλαβαν μέρος περίπου 30 στελέχη της Multipart με στόχο την καλύτερη κατάρτισή τους προς την κατεύθυνση της σωστής εξυπηρέτησης των πελατών. Η Denso αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους τεχνολογικών λύσεων στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου, έχει πάρα πολλές εφαρμογές πρώτης τοποθέτησης και πλέον διευρύνει την γκάμα εφαρμογών της και στο χώρο του After Market.

Κρήτη 13 Σεπτεμβρίου 2011 Σεμινάριο A/C VALEO

13/09/2011

Στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου,2011 σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου, Κρήτης με θέμα A/C VALEO, υπήρξε μεγάλη συμμετοχή και ζωηρό ενδιαφέρον από πολλά συνεργεία της περιοχής.Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των νέων επαγγελματιών που έκαναν έντονη την παρουσία τους με τις συνεχείς ερωτήσεις τους στον εισηγητή της VALEO, κο Σωτ. Αλεξίου, αλλά και με το γνωστικό τους επίπεδο σχετικά με τη σύγχρονη τεχνολογία του αυτοκινήτου.Το σεμινάριο αυτό πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία των εταιρειών VALEO και Multipart  και των καταστημάτων ανταλλακτικών των νομών Ηρακλείου και Λασιθίου.

Γερμανία 22-25 Ιουλίου 2011

25/07/2011

Για άλλη μια φορά και, παρά τις δύσκολες συνθήκες της Ελληνικής αγοράς την περίοδο αυτή, διοργανώσαμε με την TRW ένα υπέροχο ταξίδι στο κόσμο της Formula 1 στην πίστα του Nurburgring παρέα με 45 συνεργάτες.Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μας εκεί είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στη πόλη της Κολωνίας, στο Μουσείο της σοκολάτας και την Κυριακή να παρακολουθήσουμε έναν αξέχαστο αγώνα Formula 1 .

Ολλανδία 8-10 Οκτωβρίου 2010

10/10/2010

Μία επιλεγμένη ομάδα συνεργατών ταξίδεψε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας για μία επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του προμηθευτή μας Nipparts,έχοντας την ευκαιρία να ξεναγηθούν όχι μόνο στις εγκαταστάσεις της Nipparts αλλά επίσης στο όμορφο Άμστερνταμ και στο υπερσύγχρονο γήπεδο του Ajax,(Amsterdam Arena).

Ρουμανία 24-27 Σεπτεμβρίου 2009

27/09/2009

Συνεχίζοντας την παράδοση των πετυχημένων ταξιδιών,το 2009 επισκεφτήκαμε την Ρουμανία ,αφού ξεναγηθήκαμε στο όμορφο Βουκουρέστι ταξιδέψαμε μέχρι τα Καρπάθια όρη όπου επισκεφτήκαμε διάφορους πύργους,ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της ενδοχώρας της σε συνδυασμό με πολύ καλό φαγητό και μουσική.

Γερμανία 20-23 Σεπτεμβρίου 2007

23/09/2007

Στην Γερμανία επισκεφτήκαμε την εντυπωσιακή έκθεση αυτοκινήτων στην Φρανκφούρτη με μία ομάδα 58 συνεργατών μας.Η εκδρομή περιελάμβανε σεμινάρια για προϊόντα TRW και SKF αγώνες καρτ και φυσικά ξεναγήσεις στην όμορφη πόλη της Φρανκφούρτης.

Ουγγαρία 22-25 Σεπτεμβρίου 2005

25/09/2005

Το 2005, διοργανώσαμε ένα ακόμη ταξίδι αναψυχής με 63 από τους καλύτερους συνεργάτες μας στην πανέμορφη Ουγγαρία, στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για την σύσφιξη των προσωπικών μας σχέσεων, έξω από την καθαρά επαγγελματική μας σχέση. 

Monza 11-14 Σεπτεμβρίου 2003

14/09/2003

Για να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα της δουλειάς και για να γνωριστούμε καλύτερα, οργανώσαμε ένα 4μερο ταξίδι στο Grand Prix της F1 στην Monza με 60 από τους καλύτερους συνεργάτες μας, στο οποίο είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον εκπληκτικό κόσμο της F1 και να περιηγηθούμε στην πολύ όμορφη Β. Ιταλία. 

Σέρρες 19 Οκτωβρίου 2002

19/10/2002

Ένα όμορφο κρύο μεσημέρι του 2002,πολλοί συνεργάτες μας είχαν την ευκαιρία στην πίστα των Σερρών να οδηγήσουν το Ford Puma WRC της Multipart και να μυηθούν στα μυστικά της αγωνιστικής οδήγησης.