Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 17:23

Πιστοποιητικό δενδροφύτευσης Multipart Α.Ε.

Γράφτηκε από

Αποτελεί τιμή η συμμετοχή μας στην αξιέπαινη πρωτοβουλία της VALEO “Φυτέψτε δέντρα επιλέγοντας Valeo”.

Ιδιαίτερα μετά τις τραγικές πυρκαγιές που αντιμετωπίσαμε το καλοκαίρι του 2021 στην χώρα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους πελάτες μας που βοήθησαν στην μεγιστοποίηση του αποτελέσματος αυτής της εξαιρετικής πρωτοβουλίας.

Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 11:07

Νέα συνεργασία Petronas

Γράφτηκε από

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη διάθεσης από την εταιρίας μας των λιπαντικών και χημικών προϊόντων Petronas Syntium & Petronas Durance.
Η Petronas Lubricants είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής λιπαντικών για αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, επαγγελματικά αυτοκίνητα, γεωργικά μηχανήματα, μηχανήματα έργων και βιομηχανίες με πάνω από ενενήντα χρόνια δυναμικής παρουσίας στο διεθνές προσκήνιο.Η εμπειρία της στον τομέα των λιπαντικών  και η υψηλή τεχνολογία που υιοθετεί, οδηγεί στην παραγωγή αξιόπιστων προϊόντων ανώτερης ποιότητας με στόχο τη διασφάλιση της μέγιστης απόδοσης του κινητήρα και την άριστη προστασία των μηχανικών μερών κάθε οχήματος.

 

https://www.pli-petronas.com/en

Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 11:05

Νέα συνεργασία – Νοε 2020

Γράφτηκε από

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη διάθεσης από την εταιρίας μας των μπαταριών VARTA®
Σήμερα θα βρείτε τα προϊόντα VARTA® σε εκατομμύρια αυτοκίνητα, μηχανοκίνητα σκάφη, μοτοσικλέτες και τροχόσπιτα. Οι μηχανικοί της VARTA® επενδύουν εμπειρία και ακρίβεια σε κάθε μία μπαταρία VARTA®. Οι μπαταρίες VARTA® παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, λιγότερη διάβρωση και χαμηλότερο κόστος κτήσης, ιδιότητες που χαρακτηρίζουν όλα τα προϊόντα VARTA, από τις καινοτόμες Start-Stop για οχήματα μέχρι τις Professional για μηχανοκίνητα σκάφη. Επιλέγοντας VARTA® επιλέγετε αξιόπιστη τεχνολογία ακριβείας σε άριστη  ποιότητα κατασκευής.

 

https://www.varta-automotive.gr/el-gr

Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 11:04

Νέα συνεργασία ADBlue

Γράφτηκε από

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη διάθεσης από την εταιρίας μας του κορυφαίου ποιοτικά AdBlue προϊόντος στην ελληνική αγορά:BASF AdBlue Διάλυμα Ουρίας
Για την BASF το βασικότερο κίνητρο είναι να βοηθήσει  τους πελάτες μας να μειώσουν τις εκπομπές ρύπων και να συμμορφωθούν με τα τελευταία πρότυπα Euro 5 και 6. Για το σκοπό αυτό, παράγει υψηλής ποιότητας AdBlue® που όταν χρησιμοποιείται σε ένα σύγχρονο σύστημα SCR μπορεί να μειώσει σημαντικά τις εκπομπές NOx και μικροσωματιδίων.