Εγκαταστάσεις - Logistics

Η Multipart Α.Ε είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαχειριστές Logistic στην Ελλάδα διακινώντας 77.000 διαφορετικούς κωδικούς ανταλλακτικών με απόθεμα που ξεπερνάει τα 7.500.000€. Καθημερινά χρειάζεται να συλλέξουμε πάνω από 6.500 διαφορετικά είδη  και να τα διανέμουμε σε περίπου 750 προορισμούς. 

Τα προϊόντα μας φθάνουν καθημερινά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, για μεν τις πόλεις όπου έχουμε υποκαταστήματα,(Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Λαμία) 2 φορές την ημέρα, για δε την υπόλοιπη Ελλάδα την επόμενη ημέρα το πρωί.

Οι παραγγελίες των πελατών μας διεκπεραιώνονται και παραδίδονται αυθημερόν στο σύνολο τους εκδίδοντας 850 τιμολόγια  την ημέρα τα οποία συνοδεύουν τα εμπορεύματα στους πελάτες.

Οι εισαγωγές μας ξεπερνούν τα 1.000  διαφορετικά είδη ημερησίως και προέρχονται από όλα τα μέρη του κόσμου. Συνολικά το μέγεθος των εισαγωγών μπορεί να κωδικοποιηθεί σε περίπου έξι (6)  με επτά (7) 40ft containers ημερησίως.

Την περίοδο αυτή εξελίσσεται η εφαρμογή πλήρους Warehouse  Management μέσω του νέου μηχανογραφικού προγράμματος J.D.Edwards ERP για την πλήρη μηχανογράφηση της αποθήκης και τη συνολική καταγραφή όλων των κινήσεων μέσω RF και barcode.Προγραμματισμός της υλοποίησης του προγράμματος αυτού είναι στο τέλος του Α’ τριμήνου 2012.

Οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα On-line , μέσω ιντερνέτ, να παραγγείλουν τις ανάγκες τους, να δουν διαθεσιμότητα, τιμές , τεχνικά χαρακτηριστικά όπως επίσης και την λογιστική τους καρτέλα. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να δουν την ώρα διεκπεραίωσης, τιμολόγησης και αποστολής της παραγγελίας τους.

Επιπροσθέτως , για λογαριασμό της <<ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς>> διαχειριζόμαστε σαν 3PL  τα ανταλλακτικά προετοιμασίας αυτοκινήτων και αξεσουάρ.

Ο στόλος αυτοκινήτων διανομής της Multipart αποτελείται από 20 αυτοκίνητα που εξυπηρετούν ανά την Ελλάδα  τις ημερήσιες ανάγκες διανομής με πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης και χαρτογράφησης για την καλύτερη οργάνωση των δρομολογίων με στόχο την ταχύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.